Specialistvård för löpare

Inför olika sportevent kan det vara bra att ha ständig tillgång till läkare. OS och fotbollsligor måste hela tiden ha sina läkare närvarande. Att då anlita bemanningsläkare som arbetar som konsulter och med exakt det de vill, är en bra idé för alla inblandade.

Det går att hitta alltfler bemanningsläkare som vill ge sig ut på givande uppdrag runt om i landet och världen. Tyvärr innebär det också att vanliga sjukhus har svårt att hitta kompetenta läkare på heltidsanställning. Hos Curaliv kan du som vill arbeta inom olika typer av vårdinrättningar och på olika områden söka jobb som bemanningsläkare. De erbjuder uppdrag både inom och utom Sverige. Som bemanningsläkare via Curaliv ab kan du hitta ditt drömjobb till en bra lön.

 

Bästa läkaren till löparlaget

Ingår du som löpare i ett löparlag, som kanske ska tävla inför ett viktigt event? Då är en läkare viktig att ha i närheten som ständigt kan närvara om någon skadar sig. En privatläkare brukar dessutom vara specialiserad inom ett specifikt område, inom sport är det idrottsskador som gäller just för den sport du är aktiv inom. Du som är ansvarig för ett löparlag eller du som faktiskt arbetar som bemanningsläkare och vill rikta in dig på något annorlunda, bör definitivt satsa på ett arbete inom sportens värld. Där kan du också tjäna rikligt med pengar och arbeta i den takt du vill. Detta är kanske en oviktig parameter för somliga men dock mer betydelsefull för de flesta.

Kolla med olika bemanningsföretag om du vill hyra in en privatläkare till ditt lag eller ditt event. Kika på Curalivs hemsida för att se vad som erbjuds.

 

Ha egen mottagning var du vill

Som hyrläkare kan du jobba mycket flexibelt, till och med mobilt. Du kan ha din egen mottagning hemma eller hyra på något kontor eller inrättning någonstans. Bara så kan du även spara pengar och vara mer rörlig i livet.